domingo, 18 de octubre de 2015

ACTIVITAT LITERÀRIA





Aquí mostre la activitat literària feta per Jaume i jo amb la meua valoració d'aquesta.

                         

                                  Activitat literària de jesusmanuelpertusaferrandez



Conte: La granja   (1)

L'argument del conte es una grangera anomenada Pepa i que cerca al seu ratolí al voltant de la Granja. El ratolí s'amagat por por al gat Missi i Pepa decideix preguntar a tots els seus animals de la granja por si algú ho vist ha.

Amb aquest conte es pot treballar el vocabulari de la granja amb xiquets de primer i segon de Primària mitjançant la contextualització amb imatges i repeticions, ja que, els animals es un tema molt atractiu per als xiquets de primer i segon de Primària. 



Valoració

No hem triat cap música perquè hem considerat que l'atenció del públic s'hauria de centrar en l'imatge, ja que es la part més important d'aquesta activitat. A més tampoc és un requisit molt important en aquest tipus d'activitat.

Com nosaltres són els autors de l'obra, només havíem d'aclarir que l'obra era de font pròpia i destinada per a primer i segon de primària. Per això hem seguit una trama repetitiva, i hem usat tema interessant per als xiquets.

Crec que hem mostrat una dicció clara però amb una pronunciació més o menys bé per mi part i bastant millor per part del meu company. Totes les expressions han sigut realitzades amb la seua entonació corresponent i hem seguit un ritme constant.

En quant a les imatges agafades, hem triat unes imatges que s'aprofiten al cent per cent al text, encara que hem tingut un problema amb la execució deguts al canvi de format del visualitzador.

Tenint en compte que hem sortit sense paper i que l'activitat és una font pròpia, crec que la nostra nota hauria de ser un 7.




No hay comentarios:

Publicar un comentario